Csak most csak nálunk

Heti Menü
Heti Menü

Hónap whiskyje

Macallan Amber

Macallan Amber

100%-ig sherry hordóban érlelt, 100%-ig természetes szín, 100% Macallan! Amber – Borostyán: kezdetben virágos … tovább>

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj a programokról!

le szeretnék iratkozni>

Hónap whiskyje

Macallan Amber

100%-ig sherry hordóban érlelt, 100%-ig természetes szín, 100% Macallan! Amber – Borostyán: kezdetben virágos citrusos, édes, vaníliás, a frissen learatott gabona illatával. Mazsola, fahéj, aztán cukorba mártott alma, selyemcukor és a citrom íze keveredik fahéjjal, melyet gyömbér, gyümölcsök és egy kevés tölgy követ. Utóíze lágy, gyümölcsös, gabonaízű, kissé száraz. A Macallant készítő mesterek a jövőben nem a whisky életkorát helyezik előtérbe, hanem a hordók minőségét, melynek köszönhetően új, természetes színű, sherry hordókban érlelt karakteres, kiváló single malt whisky variánsokat hoztak létre. „Az érlelési időszak csak a whisky életkoráról tanúskodik, nem a minőségéről!” A whisky életkora nem garantálja annak kiválóságát, sokkal inkább a hordó minősége határozza meg ízét és zamatát. A Macallan whiskyk színét és ízét 100%-ban a kiváló minőségű tölgy sherry hordók adják. Az új Macallan whiskyk életkora így palackonként eltérő lehet, de kiváló minőségük garantált.

100%-ig sherry hordóban érlelt, 100%-ig természetes szín, 100% Macallan!

 

Amber - Borostyán: kezdetben virágos citrusos, édes,vaníliás, a frissen learatott gabona illatával.Mazsola, fahéj, aztán cukorba mártott alma, selyemcukor és acitrom íze keveredik fahéjjal, melyet gyömbér, gyümölcsök ésegy kevés tölgy követ.Utóíze lágy, gyümölcsös, gabonaízű, kissé száraz.

 

A Macallant készítő mesterek a jövőben nem a whisky életkorát helyezik előtérbe,hanem a hordók minőségét, melynek köszönhetően új, természetes színű, sherry hordókban érleltkarakteres, kiváló single malt whisky variánsokat hoztak létre.„Az érlelési időszak csak a whisky életkoráról tanúskodik, nem a minőségéről!"A whisky életkora nem garantálja annak kiválóságát, sokkal inkább a hordó minősége határozzameg ízét és zamatát. A Macallan whiskyk színét és ízét 100%-ban a kiváló minőségű tölgy sherryhordók adják. Az újMacallan whiskykéletkora így palackonkénteltérő lehet, de kiválóminőségük garantált.

 

 

« vissza az előző oldalra