Csak most csak nálunk

Heti Menü
Heti Menü

Hónap whiskyje

Macallan Amber

Macallan Amber

100%-ig sherry hordóban érlelt, 100%-ig természetes szín, 100% Macallan! Amber – Borostyán: kezdetben virágos … tovább>

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj a programokról!

le szeretnék iratkozni>

Fiktív történetek

Szánalom vagy Fikció?

Szánalom

Mennyire szánalmas, ahogy manapság az úgy nevezett híradók tálalják az általuk favorizált híreket. Több kategória van, lássunk néhányat.

Rohadtul nem érint típus

Példa: Egy vérengző kutya megharapta egy öreg néni lábát Caracasban. A néni visszaharapott, majd a rendőrök figyelmeztető lövések után, kényszerítő eszközök alkalmazásával vitték el az őrjöngő vénasszonyt. Mocskosul nem fontos itt Magyarországon ugye? Vagy: Kelet Oszétiában egy vihar lesodort egy háztetőt és agyonnyomott 14 embert köztük egy zsiráfot. Információ? Ettől most jobb nekem, hogy tudom, vagy sem?

Nálam vannak szánalmasabbak is típus

Példa: Győzike ma homárt evett bicskával és porcukorral, majd fellépett egy balettelőadáson. Már érzem , ahogy ülök a lazaszövésű atlétámban, kiló kenyér, 30 deka kolbász (Bëlga) üveges lidl sör az asztalon és üvöltve hívom anyut: Gyere vazze asszony, nézd mennyire tahó ez a csávó! Ez a típus is rengeteg hasznos infót rejt….

Tagadó hírek, uborkaszezonban típus

Példa: VV Laci nem szereti a spagettit. Szerintem nem kommentálható.

Amatőr típus

Példa: Egy nézőnk mobiltelefonjával rögzítette az idei első havazást. Most csak Önöknek, csak ezen a csatornán bemutatjuk a felvételt. A képminőségért pedig elnézést kérünk. Az leadott baromságért nem? Főleg, hogy már láttam a másik csatornán is. Csak ott, csak akkor.

És még van néhány, de valószínűleg már ismételném magam. A lényeg: csökken az információéhségem egy végignézett bármilyen híradó után, vagy jobban érzem magam tudatlanul. Végkövetkeztetés: Tudatlanság: BOLDOGSÁG

// Beküldte: Roland
« vissza az előző oldalra